Κάκος:Τόσο καθαρός σαν διαιτητής, που ακόμα χτυπάει ο Λουτσιάνο φάουλ στο Παγκρήτιο

Τον Λουτσιάνο Ντε Σοούζα με το καταπληκτικό αριστερό πόδι που χτυπούσε φάουλ σαν να ήταν πέναλτι τον θυμάστε......γιατί σίγουρα τον πρώην διαιτητή Τάσο Κάκο όλοι τον θυμάστε....άλλωστε ο Τασούλης είναι γνωστή τηλεπερσόνα της Δίκης του OPEN,με την άλλη τηλεπερσόνα, τον Κούλη,τον επιστήμονα της δικογραφίας.....


Στις 21 Μαρτίου του 2008 ο Ο.Φ.Η. αγωνίζεται στο Παγκρήτιο με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά.Η Ομάδα του Περιστερίου στο πρώτο ματς είχε κερδίσει ,με 3-1,και ο Ο.Φ.Η. για να περάσει στα ημιτελικά έπρεπε να κερδίσει με διαφορά δυο τερμάτων.
Στο 72ο λεπτό του παιχνιδιού ο Ο.Φ.Η. κέρδιζε με 2-0,και το σκορ παρέμεινε έτσι μέχρι και το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων όπου ο Κάκος έδωσε φάουλ υπερ του Ατρομήτου σε μια ανύποπτη φάση,και χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό.

Το καλύτερο σημείο για τον Λουτσιάνο....παγωμάρα στο Παγκρήτιο...είναι σαν να εκτελεί πέναλτι και ακόμα καλυτερα......

Στο 95' ο Τσίγκας κέρδισε φάουλ λίγο έξω απο την περιοχή του ΟΦΗ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του Κάκκου,δεν υπήρχε κανένα φάουλ καθαρή φάση ήταν.

 Ο Λουτσιάνο εκτέλεσε η μπάλα χτυπάει στο τείχος και ο Κάκος διατάζει την επανάληψη του φάουλ και κίτρινη στον Σίμιτς γιατι κινήθηκε στη μπάλα.


Την δεύτερη φορά ο "Λούτσι" δεν αστόχησε. Πέρασε την μπάλα αριστοτεχνικά απο το τείχος και την έστειλε στην δεξιά γωνία του Τζόρβα που προσπάθησε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του αλλά δεν τα κατάφερε. Αμέσως μετά ο Κάκος σφύριξε την λήξη με τους Περιστεριώτες να πανηγυρίζουν έξαλλα τη πρόκριση τους,και οι παίκτες του Ο.Φ.Η. να διαμαρτύρονται έντονα στον Κερκυραίο Ρέφερι....Στο 60΄λέπτο στέρησε και καταφανέστατο πέναλτι σε χέρι του Ανατολάκη στην ομάδα του Ο.Φ.Η.

Αυτό είναι ένα απο τα πολλά καμώματα του καθαρού...όπως  λέει Κυρίου Κάκου....που υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα βέβαια..
Μια φάση όπως αυτή που σχολίασε για το πέναλτι της ΑΕΚ και λέει για τον αν ήταν ή όχι ενώ φαίνεται πεντακάθαρα ότι υπάρχει παράβαση και δεν υπάρχει καμια αμφιβολία, προσπαθεί να βρει τόσες δικαιολογίες.....με τα γνωστά, δύσκολη φάση και άλλες παπαρολογίες........
Για αυτό Τάσο Κάκο δεν είσαι τόσο καθαρός όσο λες και πάντα σε κρίνουμε ως διαιτητή και όχι σαν άνθρωπο ή οτιδήποτε άλλο........ διαιτητές όπως εσένα και της παρέας σου θα πρέπει να σας αποβάλλει το σύστημα,και να μην σας δίνεται ο λόγος να κρίνεται τίποτα.....μας έχετε κλέψει τις Κυριακές μας..τις όμορφες Κυριακές μας που τις θέλουμε να είναι οι διαιτησίες 50-50.........να μην υπάρχουν σπόρια....φλούδια και τα λοιπά...όπως τα λέτε στη δικιά σας γλώσσα...........

Σχόλια