Ξαναχτυπάει ο Πάτρικ Ογκουνσότο για το πέναλτι στο Αεκ-Αρης

Χτύπησε” ξανά ο Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος έκανε μία απίστευτη τηλεφωνική παρέμβαση σε ραδιοφωνική εκπομπή του Metropolis 95,5 FM στη Θεσσαλονίκη για να σχολιάσει, όπως και παλιά ένα… πέναλτι. Συγκεκριμένα για το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ της Ένωσης, ο διαιτητής Ευαγγέλου στο ματς μεταξύ ΑΕΚ και Άρη στο ΟΑΚΑ.
Ο παλαίμαχος επιθετικός ήταν έξω φρενών και με το δικό του απαράμιλλο τρόπο είπε την άποψή του για την επίμαχη φάση, τον διαιτητή της αναμέτρησης και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά.
“Τέτοιο πέναλτι είναι ντροπή! Πρέπει να αλλάξουν πράγματα στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας! Ιδρώνουν τα παιδιά και δίνει τέτοιο πέναλτι; Πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα! Γι’ αυτό δεν πάμε καλά στο εξωτερικό και είμαστε έτσι! Πόσες ομάδες θα πάνε στο Champions League; Έχουμε πρόβλημα! Δεν υπάρχει μετά ποδόσφαιρο! Να το αλλάξουν για να είμαστε καλά! Εγώ δεν βλέπω ελληνικό ποδόσφαιρο από τότε που σταμάτησα γιατί δεν είναι σωστό! Αυτό δεν είναι πέναλτι. Πατάει πρώτα τη μπάλα και μετά τον παίκτη. Μαζί πέφτουν κάτω! Κάτω πάει! Πώς δίνεται τέτοιο πέναλτι;”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάτρικ Ογκουνσότο

Σχόλια